Μενού
Το Καλάθι σας

#BestSeller Του μήνα

Oem Θήκη Universal Για Tablet 10'' - 10,5 '' Keyboard Μαύρη

Oem Θήκη Universal Για Tablet 10'' - 10,5 '' Keyboard Μαύρη
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1-3 ημέρες
  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός: 32875485
14,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,00€
Δε δεχόμαστε τηλεφωνικές παραγγελίες.

Μια θήκη Universal για tablet 10'' με πληκτρολόγιο είναι μια προστατευτική θήκη που σχεδιάστηκε για να προστατεύει το tablet σας ενώ παράλληλα παρέχει μια ενσωματωμένη πληκτρολόγιο για εύκολη πληκτρολόγηση. Αυτή η θήκη συνήθως προσφέρει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  1. Προστασία του Tablet: Η θήκη προσφέρει προστασία από γρατζουνιές, πτώσεις και υπερβολική φθορά, προστατεύοντας το tablet σας από καθημερινές καταστάσεις.

  2. Ενσωματωμένο Πληκτρολόγιο: Το ενσωματωμένο πληκτρολόγιο επιτρέπει εύκολη εισαγωγή κειμένου, email, σημειώσεων και άλλων εργασιών χωρίς την ανάγκη εξωτερικού πληκτρολογίου. Συνήθως συνδέεται με το tablet μέσω Bluetooth ή καλωδίου USB.

  3. Πολλαπλές Θέσεις Προβολής: Ορισμένες θήκες προσφέρουν πολλαπλές γωνίες προβολής, επιτρέποντάς σας να ρυθμίσετε την οθόνη του tablet σε διάφορες γωνίες για καλύτερη θέαση κατά την παρακολούθηση βίντεο ή την εργασία.

  4. Ελέγχους και Πλήκτρα: Συνήθως περιλαμβάνει ειδικά πλήκτρα και ελέγχους για το tablet, όπως πλήκτρα έντασης ήχου, πλήκτρα αυξομείωσης φωτεινότητας και πλήκτρα πλοήγησης.

  5. Συμβατότητα: Οι Universal θήκες σχεδιάζονται για να είναι συμβατές με διάφορα μοντέλα των 10 ιντσών tablets, ανεξαρτήτως του κατασκευαστή.

Αυτές οι θήκες είναι πολύ χρήσιμες για όσους χρησιμοποιούν τα tablets τους για πολλές εργασίες και χρειάζονται μια πρακτική λύση πληκτρολόγησης και προστασίας. Πριν αγοράσετε μια τέτοια θήκη, βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατή με το συγκεκριμένο μοντέλο του tablet σας και ότι πληροί τις ανάγκες σας όσον αφορά στην προστασία και την εργονομία.

Αποστολές:

Η stock365.gr για την εξυπηρέτηση των πελατών της συνεργάζεται με το Δίκτυο της ΕΛΤΑ Courier 
Η αποστολή των παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα γίνεται σε συνεργασία με εταιρία courier. 

Τα έξοδα αποστολής για αποστολές σε περιοχές εντός και εκτός πόλεων είναι 2,90€.
Τα έξοδα τις αντικαταβολής είναι συν 2€ στο ποσό της αποστολής.

Αν η παραγγελία σας γίνει μέχρι τις 14:00 (ώρα Ελλάδας), από Δευτέρα έως Παρασκευή τότε θα επεξεργαστεί από εμάς την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη.

Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων οι παραγγελίες βρίσκονται στον παραλήπτη τους την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα.Για προορισμούς εκτός της Αττικής, ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή τελικού προορισμού.

Αντικαταβολή:

Πληρώνεται με την παραλαβή του δέματος, μετρητά στην Courier μας.
Η συναλλαγές με αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2

Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα: Visa or MasterCard